نحوه‌ی غیرفعال کردن و حذف حساب کاربری در تلگرام

تلگرام

در محیط کاره تلگرام، امکان غیرفعال نمودن و یا حذف حساب کاربری وجود ندارد. تنها در محیط Settings یا تنظیمات این کاره می‌توان تعیین کرد که در صورت عدم فعالیت در یک بازه‌ی زمانی، حساب کاربری به طور خودکار حذف شود. ذکر این نکته ضروری است که پیش از این کار از انجام آن اطمینان حاصل کنید. چرا که با این کار کلیه متعلقات حساب کاربری شامل پیام‌ها، گروه‌ها و مخاطبین نیز حذف خواهند شد و امکان بازگشت آن‌ها در آینده وجود ندارد. همچنین دوستان شما دیگر امکان مشاهده‌ی تصاویر و اطلاعات شما و ارتباط با شما را نخواهند داشت.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟

بدین منظور ابتدا در مرورگر اینترنتی خود وارد لینک زیر شوید:

https://telegram.org/deactivate

در صفحه‌ای که باز خواهد شد، شماره‌ی تلفن همراه مربوط به حساب کاربری خود را (به طور صحیح و همراه با پیش‌شماره‌ی کشور) وارد نمایید و سپس روی Next کلیک کنید. اکنون رمز عبوری به تلگرام شما ارسال می‌شود. شما باید این رمز عبور را در قسمت Password وارد نمایید و روی Sign In کلیک کنید. در صفحه‌ی بعد بر روی دکمه‌ی Done کلیک کنید.اکنون جهت تأیید نهایی حذف حساب کاربری بر روی Yes, delete my account کلیک کنید.در نهایت با پیغامی مبنی بر حذف موفقیت‌آمیز حساب کاربری روبه‌رو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید این نوشته‌ها را دوست داشته باشید

هنوز گوگل‌زدایی نکردی؟

میتونی از اینجا شروع کنی و گوگلت رو زدا کنی

گوگل‌زدایی